Nenašli jste, co jste potřebovali? Napište nám na info@pastry.cz ! :)

CAKEPOPS lízátka

Co budete na přípravu cca 16 kusů čokoládových lízátek potřebovat:cake

LIBOVOLNÝ KORPUS  200g

 

GANÁŽ

ČOKOLÁDA 811 75g

SMETANA 31%

 ČOKOLÁDOVÉ CAKEPOPS

ICE CHOC DARK - hořká čokoláda na polévání zhruba 50g

ICE CHOC RUBY - ruby čokoláda na polévání zhruba 50g

HAPPY SPRINKLES BE MINE

HAPPY SPRINKLES COSMIC GALAXY

CUKROVÉ ZDOBENÍ - KULIČKY ZLATÉ mini

 

TYČKY K LÍZÁTKŮM

 

POSTUP:

Jednoduchý a vynikající recept na lízátka CAKE POPS!

Stačí si připravit cca 200g jakéhokoliv korpusu, můžete použít například odřezky z dortového korpusu, či bábovku, brownies. Výběr je na Vás.

 

Na ganáž zahřejte smetanu v kastrůlku až k bodu varu (nechte jemně probublat) a nalijte na pecky čokolády. Stěrkou rozmíchejte a nechte 20-30 minut odpočinout, než začne krém lehce tuhnout.

Korpus rozdrobte do misky a přidejte ganáž. Zapracujte v kompaktní těsto a z něj pak v dlaních tvořte malé kuličky.

Kuličky dejte na 15 minut do lednice. Mezitím si rozehřejte Ice choc čokoládu ve vyšší nádobě a připravte tyčky k lízátkům.

 

Každou tyčku namočte zhruba 1 cm do čokolády a vtlačte ponořenou část do středu kuličky. Celou kuličku pak namočte do Ice choc čokolády, nechte lehce okapat, nazdobte posypkami a zapíchněte do nádoby s cukrem či kokosem.  

 

Pastry, s.r.o. - vše pro cukráře

ČOKOLÁDOVÉ CAKEPOPS PDF RECEPT

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení