Nenašli jste, co jste potřebovali? Napište nám na info@pastry.cz ! :)

Cukrářské kurzy HF

DOPORUČUJEME HF PASTRY ACADEMY!

HF Pastry Academy Praha logoHF Pastry Academy je nejlepší cukrářská akademie, která nabízí velkou škálu praktických cukrářských kurzů jak pro začátečníky, tak profesionální cukráře.  

Aktuálně mají v nabídce jednodenní, dvoudenní a pětidenní kurzy na různá témata - Vše o čokoládě, Macarons a Low sugar macarons, Sweet bar, Éclairs, Odpalované těsto, Slaná cukrařina, Slavnostní dorty, Dorty, Moderní česká cukrařina, Moderní francouzské dezerty, aj. 

Pro ty, kteří žádají individuální přístup, si připravili možnost jednodenního či dvoudenního individuálního cukrářského kurzu, šitého na míru Vašim požadavkům. 

Pro firemní klientelu (cukrárny, kavárny, restaurace, hotely) jsou k dispozici formou individuálních kurzů nebo konzultací, v rámci kterých pomůžou s vymyšlením konceptu, vytvořením receptur na míru, zaučením cukrářů, nastavením skladového hospodářství a dalšími aktivitami.

 

Cukrářská kniha MASTERCLASS by Helena Fléglová

Kniha Masterclass je pro obrovský zájem aktuálně vyprodána!
Dotisk bude k dispozici na našem eshopu Pastry.cz koncem října 2021

Kniha-Masterclass-by-Helena-FleglovaPrvní cukrářská kniha svého druhu v České republice, která obsahuje spoustu cukrářských receptů, kde se naučíte všemožným technikám za použití těch nejlepších surovin. Kniha je zpracována tak, aby byla uchopitelná pro každého i začínajícího cukráře. Najdete v ní vždy detailní popis receptu, krásné ilustrace a fotografie, abyste si mohli udělat obrázek o tom, jak bude výsledný dezert vypadat. Kniha je celá v češtině.

Kniha Masterclass je rozdělená do několika tématických částí. Najdete v ní sekce Odpalované těsto, Listové těsto, Monoporcové dezerty, Dorty, Skleničkové dezerty, Makronky, Zmrzlina, Čokoláda, aj. Nechybí zde ani základní informace o cukrářských surovinách jako jsou pektin, želatina, cukry, či čokoláda.
 

Jako bonus v knize naleznete bližší vysvětlení všech použitých surovin a příběh skvělé cukrářky, zakladatelky pražské HF Pastry Academy a školitelky Heleny Fléglové.

 Vybírat můžete i z naší nabídky dalších cukrářských knih od světoznámých šéfcukrářů:

bachour gastro
Tip
1 482,60 Kč bez DPH
1 705 Kč

KNIHA ANTONIO BACHOUR GASTRO Kniha od světoznámého šéfcukráře Antonia Bachoura. V knize objevíte 52 unikátních...

Kód: GASTRO BACHOUR
fruits cedric grolet
Tip
1 376 Kč bez DPH
1 665 Kč

KNIHA: FRUITS by CEDRIC GROLET Ikonická kniha francouzského šéfcukráře Cedrica Groleta. Jazyk: francoužština a angličtina  

Kód: FRUITS GROLET
2 1080x
2 960,90 Kč bez DPH
3 405 Kč

Kniha od známé šéfcukrářky Ksenie Penkina žijící v Kanadě. Kniha přináší více než 90 receptů...

Kód: BO0102

 

 

Cukrářské kurzy HF Pastry Academy od Heleny Fléglové

Přehled aktuálních online nebo individuálních cukrářských kurzů naleznete na www.hfpastryacademy.cz