Cukrářské kurzy HF Pastry Academy
HF Pastry Academy je nejlepší cukrářská akademie, která nabízí velkou škálu praktických cukrářských kurzů jak pro začátečníky, tak profesionální cukráře.
Aktuálně mají v nabídce jednodenní, dvoudenní a pětidenní kurzy na různá témata - Vše o čokoládě, Macarons a Low sugar macarons, Sweet bar, Éclairs, Odpalované těsto, Slaná cukrařina, Slavnostní dorty, Dorty, Moderní česká cukrařina, Moderní francouzské dezerty, aj.
Pro ty, kteří žádají individuální přístup, si připravili možnost jednodenního či dvoudenního individuálního cukrářského kurzu, šitého na míru Vašim požadavkům.
Pro firemní klientelu (cukrárny, kavárny, restaurace, hotely) jsou k dispozici formou individuálních kurzů nebo konzultací, v rámci kterých pomůžou s vymyšlením konceptu, vytvořením receptur na míru, zaučením cukrářů, nastavením skladového hospodářství a dalšími aktivitami.
Cukrářská kniha MASTERCLASS by Helena Fléglová
První cukrářská kniha svého druhu v České republice, která obsahuje spoustu cukrářských receptů, kde se naučíte všemožným technikám za použití těch nejlepších surovin. Kniha je zpracována tak, aby byla uchopitelná pro každého i začínajícího cukráře. Najdete v ní vždy detailní popis receptu, krásné ilustrace a fotografie, abyste si mohli udělat obrázek o tom, jak bude výsledný dezert vypadat. Kniha je celá v češtině.
Jako bonus v knize naleznete bližší vysvětlení všech použitých surovin a příběh skvělé cukrářky, zakladatelky pražské HF Pastry Academy a školitelky Heleny Fléglové.
Vybírat můžete i z naší nabídky dalších cukrářských knih od světoznámých šéfcukrářů:
KNIHA ANTONIO BACHOUR GASTRO Kniha od světoznámého šéfcukráře Antonia Bachoura. V knize objevíte 52 unikátních...
KNIHA: FRUITS by CEDRIC GROLET Ikonická kniha francouzského šéfcukráře Cedrica Groleta. Jazyk: francoužština a angličtina
Kniha od známé šéfcukrářky Ksenie Penkina žijící v Kanadě. Kniha přináší více než 90 receptů...
Přehled aktuálních online nebo individuálních cukrářských kurzů naleznete na www.hfpastryacademy.cz