Isomalt
Dekorační bílý cukr ISOMALT (označovaný kódem E953) je ideální na tvorbu jedlých cukrářských dekorací s hladkým a lesklým skleněným vzhledem. Po rozpuštění je možné ho obarvit potravinářskými barvami rozpustnými ve vodě.
Isomalt je používán jako sladidlo a náhrada cukru. Má nízkou kalorickou hodnotu - obsahuje cca polovinu kalorií, než klasický cukr. Má nízký glykemický index, bez výrazného vlivu na hladinu cukru v krvi, je tedy vhodný pro diabetiky. Zároveň nezpůsobuje tak snadno zubní kaz jako bežný cukr. Isomalt je stabilní při vysokých teplotách při vaření a pečení. Využívá se i při výrobě čokolády.
Nejprodávanější

PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...