Pastry, Strana 38
-
Čokoládové tabulky, pralinky a další
-
Akční zboží
-
Čokolády a kakao
-
Čokolády a pralinky Michel Cluizel
-
Cukrářské pomůcky
-
Cukrářské a pekařské směsi
-
Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
-
Dárkové poukazy
-
Káva
-
Knihy a magazíny pro cukráře
-
Korpusy
-
Náplně a krémy
-
Obalové materiály
-
Ořechy, ovoce a další plody
-
Ovocná pyré
-
Pasty a ochucovadla
-
Polevy a potahovací hmoty
-
Potravinářské barvy a příslušenství
-
Tuky a mléčné výrobky
-
Zdravá výživa
-
Zmrzlinové směsi
-
Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

FORMA NA TYČINKY (KIT)- TYČINKA BAR TRONCO Balení obsahuje i silikonovou formu na vklad. Forma vytvořena ve spolupráci s šéfcukrářem Alexandrem Bodeaux. Rozměry formy: 275 x 175...

KNIHA FINE CHOCOLATES BY JEAN-PIERRE WYBAUW Kniha věnovaná čokoládě a všemu, co s čokoládou souvisí. V knize se dozvíte informace o původu čokolády, výrobě. Zjistíte...

PERFOROVANÝ RÁFEK - ČTVEREC Kvalitní perforovaný nerezový ráfek na pečení tartaletek. Lze bezpečně vložit do mrazáku nebo trouby. Zajišťuje rovnoměrné pečení. Jsou...

KNIHA FRUITS BY CEDRIC GROLET Ikonická kniha francouzského šéfcukráře Cedrica Groleta. Jazyk: francoužština a angličtina.