Pastry, Strana 43
-
Čokoládové tabulky, pralinky a další
-
Akční zboží
-
Čokolády a kakao
-
Čokolády a pralinky Michel Cluizel
-
Cukrářské pomůcky
-
Cukrářské a pekařské směsi
-
Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
-
Dárkové poukazy
-
Káva
-
Knihy a magazíny pro cukráře
-
Korpusy
-
Náplně a krémy
-
Obalové materiály
-
Ořechy, ovoce a další plody
-
Ovocná pyré
-
Pasty a ochucovadla
-
Polevy a potahovací hmoty
-
Potravinářské barvy a příslušenství
-
Tuky a mléčné výrobky
-
Zdravá výživa
-
Zmrzlinové směsi
-
Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

PASTRY ZMRZLINOVÁ SMĚS na domácí zmrzlinu - SLANÝ KARAMEL 200g Zmrzlinová směs v prášku pro přípravu domácí mléčné karamelové zmrzliny...

PASTRY SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol, díky jeho vlastnosti vázat vodu, lze také použít při výrobě pralinek pro...

PASTRY KRÉM NA OBMAZ DORTU - HOŘKÁ ČOKOLÁDA 250g Obmazový krém na bázi hořké čokolády v prášku. Stačí smíchat s horkou vodou a poté s...

PASTRY KRÉM NA OBMAZ DORTU - BÍLÁ ČOKOLÁDA 250g Obmazový krém na bázi bílé čokolády v prášku. Stačí smíchat s horkou vodou a poté s...

PASTRY ČOKOLÁDA POWER HOŘKÁ (80%) 500g Intenzivní tmavá čokoláda. Plná čokoládová chuť s tóny ovoce. Čokoláda obsahuje o 63% méně cukru než...

KNIHA REPOSTERIA JAPONESA - AI VENTURA Autor: AI Ventura Jazyk: španělština Počet stran: 169 Vydejte se do světa japonského cukrářského umění. Knha vás provede fascinující...

KNIHA OH LA LA! - YOHAN FERRANT Autor: Yohan Ferrannt Jazyk: Španělština a angličtina Počet stran: 334 Objevte tajemství výroby prvotřídního pečiva s knihou Oh La La, kterou napsal mistr...

KNIHA LE CORDON BLEU - CHOCOLATE BIBLE Autor: Le Cordon Bleu Jazyk: angličtina Počet stran: 416 Objevte svět, ve kterém vládne čokoláda a kd se tato všestranná ingrediance proměňuje v lahodné dorty,...

KNIHA LE CORDON BLEU - BAKERY SCHOOL Autor: instituce Le Cordon Bleu Jazyk: angličtina Počet stran: 304 Le Cordon Bleu je vysoce uznávaná, celosvětově proslulá kulinářská škola,...

KNIHA ALL ABOUT CROISSANT Autoři: Jean-Marie Lanio a Jérémy Ballester Jazyk: angličtina Počet stran: 140 Croissanty jsou jedním ze symbolů Francie. Vědět, jak je vyrobit, je umění, které Jean-Marie...

KNIHA ALL ABOUT BAGUETTE Autoři: Jean-Marie Lanio a Jérémy Ballester Jazyk: angličtina Počet stran: 160 Přestože k přípravě bagety potřebujete pouze čtyři základní ingredience,...

NŮŽ NA CHLÉB - HLADKÝ Vysoce kvalitní nůž na chléb s hladkým ostřím a modrou rukojetí. Délka: 240 mm

CUKRÁŘSKÝ NŮŽ - VLNKA Vysoce kvalitní cukrářský nůž s vlnkovaným ostřím a modrou rukojetí. Délka: 360 mm

CUKRÁŘSKÝ NŮŽ - VLNKA Vysoce kvalitní cukrářský nůž s vlnkovaným ostřím a modrou rukojetí. Délka: 310 mm

CUKRÁŘSKÝ NŮŽ - VLNKA Vysoce kvalitní cukrářský nůž s vlnkovaným ostřím a modrou rukojetí. Délka: 160 mm

CUKRÁŘSKÝ NŮŽ - HLADKÝ Vysoce kvalitní cukrářský nůž s hladkým ostřím a modrou rukojetí. Délka: 310 mm

BIO JAPONSKÝ ČAJ MATCHA BIO matcha ceremoniální kvality připravena z nejmladších čajových lístků, které se ručně sklízí, šetrně suší a melou...

PCB MATCHA Prášek ze zeleného čaje pro kulinářské použití. 100% přírodní prášek vám umožní přirozeně obarvit vaše pokrmy (čokolády, pěny,...

PASTRY ČOKOLÁDA HOŘKÁ 53,9% Hořká čokoláda v malých peckách. Střední tekutost. Obsah kakaových součástí minimálně: 53,9% Vzhled: malé...

SLEVA - CUKROVÉ DEKORACE - PERNÍČCI - MIN. TRVANLIVOST 24.07.2025 Hotové cukrové dekorace. Ideální kdekoraci vašich vánočních dezertů. Ručně...

SLEVA - SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU KAKAOVÉHO DORTU - MIN. TRV. 31.07.2025 Vysoce kvalitní směs pro přípravu kakaového dortu. Základní recept: Předehřejte si troubu na 160...

SOSA - LYOFILIZOVANÉ KVĚTINY - VIOLKA ŽLUTÁ A FIALOVÁ Lyofilizace: Je proces, při kterém se květiny suší mrazem. Květiny jsou nejdříve šokově zamraženy a...

KOKOSOVÝ CUKR 500g Kokosový cukr je skvělou alternativou k běžnému bílému cukru. Oproti klasickému cukru obsahuje cenné látky a je výživný Má jemnou...

SPREJ ZLATÝ metalický 250ml Barevný metalický sprej určený k dekoraci zamražených dezertů. Ideální na použití dobře zmražených mousse dezertů, entremetů apod....

VAN HOUTEN HORKÁ ČOKOLÁDA HOŘKÁ Strouhaná čokoláda určená na přípravu horkých nápojů. Čokoládu připravíte jednoduše...

ŠUFAN SEZAMOVÁ PASTA TAHINI Poctivá tahini pasta s jemnou ořechovou chutí, bohatá na zdravé tuky, vlákninu i bílkoviny. bez přidaného cukru, soli a dalších...

FABBRI TOPPING SLANÝ MÁSLOVÝ KARAMEL Hustý topping s příchutí slaného karamelu. Můžete jej použít k dekorování zrmzliny, dezertu a kávy. Topping je...

SILIKONOVÁ FORMA NA DEZERTY - FOGLIA Silikonová forma na dezerty. Rozměry formy: 600x400 mm Rozměry dezertu: 86x56 mm Výška dezertu: 38 mm Objem dezertu: 105 ml Počet kusů na formě: 24 ks

VYTLAČOVAČ MONOPORCE PŮLMĚSÍC Plastový vytlačovač na monoporce. Materiál: plast Výška půlměsíce: 4 cm Šířka půlměsíce: 3,5 cm Délka půlměsíce: 9,5 cm Počet...