Cukry
Cukry nabízí široký výběr sladidel pro cukrářské i pekařské využití. Najdete zde tekutou glukózu, invertní cukr a glukózový sirup pro dokonalou konzistenci krémů a polev, dextrózu pro zlepšení struktury těsta či nerozpustný cukr na posyp. Nechybí ani vanilínový cukr, březový cukr xylitol, Isomalt či sorbitol. Vyberte si to pravé pro vaše sladké recepty! 🍰
Nejprodávanější

PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ Tekutý glukózový sirup. Směs sacharidů získaných hydrolýzou škrobu. Hustý, homogenní sladký sirup. Zlepšuje trvanlivost...

PASTRY INVERTNÍ CUKR - TEKUTÝ Tekutý invertní cukrt. Invertní cukr má mnoho způsobů použití v cukrářství a pekařství. Disponuje velmi dobrou rozpustností ve vodě,...

PASTRY DRCENÝ BISQUIT Drcené křupavé palačinky (kousky sušenek Paillete Feuilettine). Ideální na použítí v cukrařině, například v kombinaci s čokoládou.

ŠUFAN BŘEZOVÝ CUKR XYLITOL Alternativní sladidlo z březové kůry, který mohou i diabetici. Vhodné ke slazení nápojů jako je káva, čaje, domácí limonády nebo...

PASTRY ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

KOKOSOVÝ CUKR 500g Kokosový cukr je skvělou alternativou k běžnému bílému cukru. Oproti klasickému cukru obsahuje cenné látky a je výživný Má jemnou...

ISOMALT Cukr vhodný na tvorbu dekorací. Použití: Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem. Po rozpuštění je...

PASTRY SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol, díky jeho vlastnosti vázat vodu, lze také použít při výrobě pralinek pro...