CALLEBAUT ČOKOLÁDA RUBY (47,3%) 2,5kg
Kód: CHR-R35RB1-E4-U70
Související produkty
Detailní popis produktu
Hmotnost: 2,5 kg
Minimální trvanlivost: uvedena na obale.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené odtučněné MLÉKO, plnotučné sušené MLÉKO, kakaová hmota,
emulgátor: E322- SÓJOVÝ lecithin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, přírodní vanilkové aroma.
 
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energetická hodnota ------------------------------ 2352kJ/562kcal
Tuky--------------------------------------------------- 35,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny----------- 22 g
Sacharidy--------------------------------------------- 49 g
z toho cukry------------------------------------ 48 g
Bílkoviny--------------------------------------------- 79,3 g
Sůl---------------------------------------------------- 0,26 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Callebaut čokolády | 
|---|---|
| Hmotnost: | 2.5 kg | 
| EAN: | 5410522576856 | 
| Druh čokolády: | Ruby (růžová) čokoláda | 
| EAN: | 5410522576856 | 
| Forma čokolády: | čokoládové pecky (Callets) | 
| Kategorie čokolády: | Belgická čokoláda | 
| Kód výrobku: | CHR-R35RB1-E4-U70 | 
| Min. obsah kakaa: | 47,3% | 
| Označení: | Callebaut RUBY RB1 | 
| Velikost balení: | 2,5kg | 
| Výrobce čokolády: | BARRY CALLEBAUT | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            
