Mléčná čokoláda
Belgická mléčná čokoláda Callebaut vyniká jemnou, krémovou chutí a dokonale vyváženou sladkostí. Je vyrobena z kvalitních kakaových bobů, mléka a cukru. Nabízíme různé druhy dle obsahu kakaa – čím vyšší %, tím méně sladká čokoláda. Skvěle se hodí na výrobu pralinek, dezerty, polevy, sušenky i další cukrářské výrobky. Oblíbená mezi profesionály i domácími cukráři!
Novinkou v řadě Callebaut je mléčná čokoláda NXT DAIRY FREE VEGAN určená pro vegany (místo mléka je použita rostlinná Chufa) a MALCHOC-M bez přidaného cukru.
Nevíte si rady s temperací čokolády? Podívejte se na náš návod.
Nejprodávanější

CALLEBAUT ČOKOLÁDA CAPPUCCINO 30,8% (2,5 kg) - MIN. TRVANLIVOST 8.6.2025 Nejjemnější belgická čokoláda - směs bílé a mléčné čokolády s chutí cappuccino....

CALLEBAUT ČOKOLÁDA KARAMELOVÁ 31,2% (2,5 kg) - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 27.06.2025 Nejjemnější mléčná belgická čokoláda s pravým karamelem. Díky...
Callebaut mléčná čokoláda
Švýcarsko-belgická společnost Barry Callebaut, největší výrobce čokolád na světě, používá pro výrobu své ikonické a neodolatelné "Finest Belgian Chocolate Milk" pouze ty nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou mléčnou čokoládu Callebaut v srdci Belgie od roku 1911. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávanou z generace na generaci.
Mléčná čokoláda Callebaut se vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. Lze je vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
Zakoupením mléčné čokolády Callebaut podporujete přímé pěstitele kakaa:
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."