Podložky na pečení
Podložky na pečení jsou výborným pomocníkem, nespotřebujete tolik pečícího papíru a navíc mají unikátní vlastnosti.
Naše nejprodávanější pečící silikonová podložka AIRMAT má Mikro - perforaci a laminátové jádro. Díky malým otvorům v podložce se teplo rozmístí rovnoměrně a výrobky se dokonale propečou. Je skvělá pro pečení eclairs, choux, sušenek, tartaletek, makrónek, chleba a pizzy.
Nejprodávanější
            17 položek celkem        
    Výpis produktů
Ovládací prvky výpisu
        17 položek celkem    
    
 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                    
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            