Pastry, Strana 42
-
Akční zboží
-
Čokolády a kakao
-
Čokolády a pralinky Michel Cluizel
-
Čokoládové tabulky, pralinky a další
-
Cukrářské pomůcky
-
Cukrářské a pekařské směsi
-
Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
-
Dárkové poukazy
-
Káva
-
Knihy a magazíny pro cukráře
-
Korpusy
-
Náplně a krémy
-
Obalové materiály
-
Ořechy, ovoce a další plody
-
Ovocná pyré
-
Pasty a ochucovadla
-
Polevy a potahovací hmoty
-
Potravinářské barvy a příslušenství
-
Tuky a mléčné výrobky
-
Zdravá výživa
-
Zmrzlinové směsi
-
Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

ESSSE KÁVA SELEZIONE CLASSICA 70/30 Skvěle vyvážená směs kávových zrn odrůdy Arabica a Robusta. Káva se vyznačuje poměrem 70% Arabici a 30% Robusty. Káva uvařená z této směsi...

KNIHA THE ALPHABET CACAO BARRY Tato kniha vznikla za účelem posouvání hranic mezi cukrářovou kreativitou a chutí výsledných produktů. Kolekce praktických receptů...

ESSSE KÁVA COLOMBIA SUPREMO single origin 250g Prémiová směs vysoce kvalitních zrn kávy Arabica z oblasti Santanderu. Intenzivní, ale přesto velmi vyvážená káva s...

ESSSE KÁVA BRASILE ALTA MOGIANA single origin 250g Prémiová směs vysoce kvalitních kávových zrn odrůdy Arabica z Brazílie. Káva se vyznačuje sladkými...

PASTRY ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NA DOMÁCÍ SORBET 200g Směs v prášku pro přípravu prémiové ovocné zmrzliny v domácím zmrzlinovači. Vysoce kvalitní...

PASTRY ZMRZLINOVÁ SMĚS NA DOMÁCÍ ZMRZLINU - VANILKA Zmrzlinová směs v prášku k přípravě vanilkové zmrzliny s mletým luskem vanilka bourbon Zmrzlinové směsi jsou chuťově...

PASTRY ZMRZLINOVÁ SMĚS na domácí zmrzlinu - SMETANA 200g Zmrzlinová směs v prášku pro přípravu domácí mléčné zmrzliny S PŘÍCHUTÍ SMETANY. Lze...

PASTRY ZMRZLINOVÁ SMĚS na domácí zmrzlinu - SLANÝ KARAMEL 200g Zmrzlinová směs v prášku pro přípravu domácí mléčné karamelové zmrzliny...

PASTRY ZMRZLINOVÁ SMĚS na domácí zmrzlinu - MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 200g Velmi kvalitní zmrzlinová směs v prášku pro výrobu prémiové domácí zmrzliny...

PASTRY SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol, díky jeho vlastnosti vázat vodu, lze také použít při výrobě pralinek pro...

PASTRY KRÉM NA OBMAZ DORTU - HOŘKÁ ČOKOLÁDA 250g Obmazový krém na bázi hořké čokolády v prášku. Stačí smíchat s horkou vodou a poté s...

PASTRY KRÉM NA OBMAZ DORTU - BÍLÁ ČOKOLÁDA 250g Obmazový krém na bázi bílé čokolády v prášku. Stačí smíchat s horkou vodou a poté s...

PASTRY ČOKOLÁDA POWER HOŘKÁ (80%) 500g Intenzivní tmavá čokoláda. Plná čokoládová chuť s tóny ovoce. Čokoláda obsahuje o 63% méně cukru než...

LYOFILIZOVANÁ - MARAKUJA Ideální k dekoraci dezertů, kelímků, müsli apod.. Lyofilizace: Je proces, při kterém produkt suší mrazem. Plody jsou nejdříve...

KNIHA REPOSTERIA JAPONESA - AI VENTURA Autor: AI Ventura Jazyk: španělština Počet stran: 169 Vydejte se do světa japonského cukrářského umění. Knha vás provede fascinující...

KNIHA OH LA LA! - YOHAN FERRANT Autor: Yohan Ferrannt Jazyk: Španělština a angličtina Počet stran: 334 Objevte tajemství výroby prvotřídního pečiva s knihou Oh La La, kterou napsal mistr...

KNIHA MINI BY XAVI DONNAY Autor: Xavi Donnay Jazyk: Angličtina Počet stran: 352 Mini je první významná kniha o moderní cukařině věnovaná mini dezertům. Objevte revoluci v moderní cukrařině s knihou...

KNIHA LE CORDON BLEU - CHOCOLATE BIBLE Autor: Le Cordon Bleu Jazyk: angličtina Počet stran: 416 Objevte svět, ve kterém vládne čokoláda a kd se tato všestranná ingrediance proměňuje v lahodné dorty,...

KNIHA LE CORDON BLEU - BAKERY SCHOOL Autor: instituce Le Cordon Bleu Jazyk: angličtina Počet stran: 304 Le Cordon Bleu je vysoce uznávaná, celosvětově proslulá kulinářská škola,...