Pastry, Strana 53
-
Akční zboží
-
Čokoládové tabulky, pralinky a další
-
Čokolády a kakao
-
Cukrářské pomůcky
-
Cukrářské a pekařské směsi
-
Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
-
Dárkové poukazy
-
Káva
-
Knihy a magazíny pro cukráře
-
Korpusy
-
Náplně a krémy
-
Obalové materiály
-
Ořechy, ovoce a další plody
-
Ovocná pyré
-
Pasty a ochucovadla
-
Polevy a potahovací hmoty
-
Potravinářské barvy a příslušenství
-
Tuky a mléčné výrobky
-
Zdravá výživa
-
Zmrzlinové směsi
-
Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější
Výpis produktů
SILIKONOVÁ FORMA NA DORT - KULATÁ Kulatá silikonová forma na výrobu celých dortů i v kladů. Průměr formy: 160 mm Výška: 30 mm Objem: 600 ml...
PASTRY ŠVÝCARSKÁ ČOKOLÁDA MLÉČNÁ (35%) Švýcarská mléčná čokoláda Čokoláda má díky švýcarskému mléku...
BARVA V PRÁŠKU ROZPUSTNÁ VE VODĚ PŘÍRODNÍ ČERVENÁ BURGUNDY Potravinářská barva v prášku vhodná k obarvení cukrářských výrobků....
ELEKTRONICKÝ DÁRKOVÝ POUKAZ NA NÁKUP V HODNOTĚ 500 Kč Pokud nevíte, čím potěšit své blízké, nechte je, ať si vyberou sami! Poukaz/poukazy vložte do košíku...
ELEKTRONICKÝ DÁRKOVÝ POUKAZ NA NÁKUP V HODNOTĚ 2000 Kč Pokud nevíte, čím potěšit své blízké, nechte je, ať si vyberou sami! Poukaz/poukazy vložte do...
ELEKTRONICKÝ DÁRKOVÝ POUKAZ NA NÁKUP V HODNOTĚ 1000 Kč Pokud nevíte, čím potěšit své blízké, nechte je, ať si vyberou sami! Poukaz/poukazy vložte do...
SADA FOREM NA TARTALETKY Sada plechových forem vhodných k výrobě tartaletek či jiných dezertů. Průměr: 9 cm Výška: 1,5 cm Počet kusů v balení: 12 ks Materiál:...
KNIHA: WHIP by FRANK HAASNOOT Po vydání první cukrářské knihy PRISMA se Frank Haasnoot na knižní scénu vrací s titulem plným překvapení, a to nejen co se týče změny...
KNIHA: TARTE by GARUHARU Druhá ze série knih Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se věnuje věnuje tartaletkám nejrůznějších tvarů a velikostí. Stejně jako v...
KNIHA: MES PǍTISSERIES, MON PARCOURS, MA RÉSILIENCE by JULIEN DUGOURD Pokud hledáte knihu, která Vám poskytne nejen recepty, ale také rozhovory se světoznámými cukráři, s tímto...
KNIHA: FLEURS by CÉDRIC GROLET Pro všechny, kteří sledují trendy v cukrařině a chtějí držet krok s nejlepšími cukráři světa, je tu kniha Flowers. Po tom, co Cedric Grolet představil světu...
KNIHA: ECLAIR by GARUHARU První ze série knih Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se věnuje éclairs. Dezertu, který může mít nespočet podob - a to nejen vizuálně, ale i...
KNIHA DECORATION by GARUHARU V pořadí třetí kniha Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se zaměřuje na dekorace. Ačkoliv je toto téma mezi cukráři často opomíjené,...

