Formy, Strana 13
Nejprodávanější
Výpis produktů
                                                                                                                                                                                    NEREZOVÝ RÁFEK - TROJÚHENÍK Vysoce kvalitní nerezový ráfek (AISI 304), pevný a odolný. Lze bezpečně vložit do mrazáku nebo trouby. Zajišťuje rovnoměrné...
                                                                                                                                                                                    NEREZOVÝ RÁFEK - KRUH Vysoce kvalitní nerezový ráfek (AISI 304), pevný a odolný. Lze bezpečně vložit do mrazáku nebo trouby. Zajišťuje rovnoměrné pečení. Jsou k...
                                                                                                                                                                                    FORMA NA SUŠENKY - BISC05 Silikonová forma vhodná na přípravu sušenek. Součástí formy je i čirý plastový podnos o roměrech 300x400 mm....
                                                                                                                                                                                    FORMA NA SUŠENKY - BISC01 Silikonová forma vhodná na výrobu sušenek. Součástí formy je i čirý plastový podnos o roměrech 300x400 mm. Rozměr sušenky: 87 x...
                                                                                                                                                                                    FORMA NA BONBONY - STROMKY Silikonová forma pro výrobu bonbonů nebo jiných dekorací. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat až do -60°C. Rozměry formy: 210 x 150 mm...
                                                                                                                                                                                    SILIKONOVÁ FORMA NA DEZERTY - MINI ANANAS Silikonová forma vhodná k mražení a pečení dezertů. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do...

                    
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                
        
                                    
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            
                                                                                                                                    
    
    
            