Knihy a magazíny pro cukráře
U nás si vyberete z nejlepších cukrářských knih a magazínů, například So Good, který je celosvětově vydáván ve spolupráci se špičkami v oboru. Mezi naše absolutní cukrářské bestsellery patří Kniha MASTERCLASS by HELENA FLÉGLOVÁ výborné cukrářky a zakladatelky HF Pastry Academy a interaktivní Kniha MACARONS by SUGAR LIFE od Vlad Ryasnyy věnovaná kompletně jen makronkám. Kniha je zároveň v češtině i angličtině, rozšířená o QR kódy.
Nejprodávanější

KNIHA: MACARONS by Sugar Life vol. 2 - DRUHÝ DÍL Macarons by Sugar Life vol. 2 navazuje na první díl vydaný v roce 2023. Stejně jako předchozí kniha je i tato zasvěcena makronkám....

KNIHA MASTERCLASS BY HELENA FLÉGLOVÁ První kniha svého druhu v České republice, která obsahuje spoustu receptů, kde se naučíte všemožným technikám za použití těch...

KNIHA MASTERCLASS BY HELENA FLÉGLOVÁ DRUHÝ DÍL Pokračování nejúspěšnější cukrářské knihy v České republice je tady! Najdete v ní 345 stran...

KNIHA MACARONS BY SUGAR LIFE Představujeme knihu Macarons by Sugar Life, jejíž autorem je Vlad Ryasnyy! Macarons by Sugar Life je interaktivní cukrářská monotematická kniha zasvěcená...

KNIHA FINE CHOCOLATES BY JEAN-PIERRE WYBAUW Kniha věnovaná čokoládě a všemu, co s čokoládou souvisí. V knize se dozvíte informace o původu čokolády, výrobě. Zjistíte...

KNIHA FRUITS BY CEDRIC GROLET Ikonická kniha francouzského šéfcukráře Cedrica Groleta. Jazyk: francoužština a angličtina.

KNIHA FILES BY RAMON MORATÓ Kniha předního světového cukráře s komplexním pohledem na cukrařinu a čokoládu. Najdete zde 15 kapitol, kde se autor zabývá například...

KNIHA GASTRO BY ANTONIO BACHOUR Kniha od světoznámého šéfcukráře Antonia Bachoura. V knize objevíte 52 unikátních receptů tohoto cukráře, přehledně rozdělných do 3...

KNIHA EVOLUTION BY JORDI PUIGVERT Kniha od známého šéfcukráře Jordiho Puigverta. Kniha plná cukrářských inovací, zjednodušení procesů a vylepšení...

KNIHA THE ALPHABET CACAO BARRY Tato kniha vznikla za účelem posouvání hranic mezi cukrářovou kreativitou a chutí výsledných produktů. Kolekce praktických receptů...

KNIHA REPOSTERIA JAPONESA - AI VENTURA Autor: AI Ventura Jazyk: španělština Počet stran: 169 Vydejte se do světa japonského cukrářského umění. Knha vás provede fascinující...

KNIHA OH LA LA! - YOHAN FERRANT Autor: Yohan Ferrannt Jazyk: Španělština a angličtina Počet stran: 334 Objevte tajemství výroby prvotřídního pečiva s knihou Oh La La, kterou napsal mistr...

KNIHA MINI BY XAVI DONNAY Autor: Xavi Donnay Jazyk: Angličtina Počet stran: 352 Mini je první významná kniha o moderní cukařině věnovaná mini dezertům. Objevte revoluci v moderní cukrařině s knihou...

KNIHA LE CORDON BLEU - CHOCOLATE BIBLE Autor: Le Cordon Bleu Jazyk: angličtina Počet stran: 416 Objevte svět, ve kterém vládne čokoláda a kd se tato všestranná ingrediance proměňuje v lahodné dorty,...

KNIHA LE CORDON BLEU - BAKERY SCHOOL Autor: instituce Le Cordon Bleu Jazyk: angličtina Počet stran: 304 Le Cordon Bleu je vysoce uznávaná, celosvětově proslulá kulinářská škola,...

KNIHA ALL ABOUT CROISSANT Autoři: Jean-Marie Lanio a Jérémy Ballester Jazyk: angličtina Počet stran: 140 Croissanty jsou jedním ze symbolů Francie. Vědět, jak je vyrobit, je umění, které Jean-Marie...

KNIHA ALL ABOUT BAGUETTE Autoři: Jean-Marie Lanio a Jérémy Ballester Jazyk: angličtina Počet stran: 160 Přestože k přípravě bagety potřebujete pouze čtyři základní ingredience,...

KNIHA: WHIP by FRANK HAASNOOT Po vydání první cukrářské knihy PRISMA se Frank Haasnoot na knižní scénu vrací s titulem plným překvapení, a to nejen co se týče změny...

KNIHA: TARTE by GARUHARU Druhá ze série knih Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se věnuje věnuje tartaletkám nejrůznějších tvarů a velikostí. Stejně jako v...

KNIHA: MES PǍTISSERIES, MON PARCOURS, MA RÉSILIENCE by JULIEN DUGOURD Pokud hledáte knihu, která Vám poskytne nejen recepty, ale také rozhovory se světoznámými cukráři, s tímto...

KNIHA: FLEURS by CÉDRIC GROLET Pro všechny, kteří sledují trendy v cukrařině a chtějí držet krok s nejlepšími cukráři světa, je tu kniha Flowers. Po tom, co Cedric Grolet představil světu...

KNIHA: ECLAIR by GARUHARU První ze série knih Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se věnuje éclairs. Dezertu, který může mít nespočet podob - a to nejen vizuálně, ale i...

KNIHA DECORATION by GARUHARU V pořadí třetí kniha Eunyoung Tun, majitelky světově proslulé patisserie GARUHARU, se zaměřuje na dekorace. Ačkoliv je toto téma mezi cukráři často opomíjené,...

KNIHA: THE VEGAN PASTRY BIBLE BY TONI RODRÍGUEZ Kniha, která Vás provede světem veganského pečení, nabízí více než 100 receptů založených na práci s rostlinnými...

KNIHA BUFFETS BY ANTONIO BACHOUR Kniha od světoznámého šéfcukráře Antonia Bachoura, který byl již podruhé zvolen nejlepším cukrářem světa. V knize...

KNIHA SIGNATURE VIENNOISERIES BY JOHAN MARTIN Populární kniha předního světového cukráře. Recepty jsou vhodné pro porfesionály i pro nadšené domácí pekaře....

KNIHA BABKA ZANA BY BOULANGERIE LEVANTINE Populární kniha vytvořena tak, aby ji mohl využít každý. Recepty jsou vhodné pro porfesionály i pro nadšené...

KNIHA RECEPTŮ SO GOOD z č.17-24 Kniha receptů z čísel magazínu So good 17-24. Všechny recepty světových cukrářů z magazínů SO GOOD 17-24 v jedné knize.

KNIHA HEALTHIER, LIGHTER AND TASTIER BY JORDI BORDAS Populární kniha předního světového cukráře vytvořena tak, aby ji mohl využít každý. Recepty jsou vhodné pro porfesionály i...

KNIHA SWEET CONCEPTS BY GREGORY DOYEN Kniha obsahuje 4 kapitoly s více než 45 recepty a krásnými fotkami a ilustracemi. Francouzský šéfcukrář Gregory Doyen se ve své knize...

KNIHA BREAK! BY ERIC ORTUŇO Kniha zaměřená na vše, co "křupe". Najdete v ni spoustu receptů na sušenky, cookies, oplatky, baklavu, trubičky a mnoho dalšího. Kniha je v angličtině a...

KNIHA SUGARWORKS BY PACO TORREBLANCA Nejkreativnější a nejosobitější kniha od španělského cukráře Paca Torreblancy. Jazyk: španělština a angličtina

KNIHA OPERA BY CEDRIC GROLET Ikonická kniha francouzského šéfcukráře Cedrica Groleta. Jazyk: angličtina.

KNIHA RECETTE KSENIA BY PENKINA Kniha od známé šéfcukrářky Ksenie Penkina žijící v Kanadě. Kniha přináší více než 90 receptů a technik krok za krokem na 20...

KNIHA RECEPTŮ SO GOOD z č.9-16 Kniha receptů z čísel magazínu So good 9-16.

KNIHA PRISMA BY FRANK HAASNOOT Kniha od známého holandského šéfcukráře Franka Haasnoota. Kniha je rozdělená do jednotlivých sekcí dle barev a přináší 50...

KNIHA ONE WEEK WITH YANN DUYTSCHE Skvělý francouzský šéfcukrář Yann Duytsche Vás zve abyste s ním strávili skrze jeho knihu týden na jeho workshopu. V knize najdete recepty,...

KNIHA PACO TORREBLANCA 1 Šéfcukrář Paco Torreblanca se svou knihou, která byla vyhlášena jako nejlepší cukářská kniha na světe přináší receptury krok za...