Kvalitní kakao
Kvalitní kakao je základní potřebou každého pekaře a cukráře. Vzniká z kakaového bobu, který je slisován a na jedné straně vzniká kakaové máslo, na druhé tuhá hmota. Hmota se následně rozdrtí na přírodní kakaový prášek, ten se pak dále může alkalizovat a vznikne holandské kakao.
Řazení produktů
Výpis produktů
PASTRY KAKAO PREMIUM 500g Vysoce kvalitní prémiové kakao s intenzivní čokoládovou chutí Obsahuje 20 - 24 % kakaového másla. Jemnost: 98,8 % Vyjímečné kakao svou...
CALLEBAUT KAKAO EXTRA BRUTE 100% prémiové kakao s tmavě červenou barvou a výraznou chutí a aroma Prášek má velmi jemnou texturu Znovu uzavíratelný obal...
SLEVA - ALMECO KAKAO PREMIUM Vysoce kvalitní prémiové kakao s intenzivní čokoládovou chutí. Obsahuje 20 - 22 % kakaového másla. Jemnost: 98,8 %. Vyjímečné kakao svou...

