Pastry, Strana 39
-
Akční zboží
-
Čokolády a kakao
-
Čokolády a pralinky Michel Cluizel
-
Čokoládové tabulky, pralinky a další
-
Cukrářské pomůcky
-
Cukrářské a pekařské směsi
-
Cukrářské dekorace, posypy a zdobení
-
Dárkové poukazy
-
Káva
-
Knihy a magazíny pro cukráře
-
Korpusy
-
Náplně a krémy
-
Obalové materiály
-
Ořechy, ovoce a další plody
-
Ovocná pyré
-
Pasty a ochucovadla
-
Polevy a potahovací hmoty
-
Potravinářské barvy a příslušenství
-
Tuky a mléčné výrobky
-
Zdravá výživa
-
Zmrzlinové směsi
-
Želatina, textury a cukry
Nejprodávanější

FORMA NA TYČINKY (KIT)- TYČINKA BAR TRONCO Balení obsahuje i silikonovou formu na vklad. Forma vytvořena ve spolupráci s šéfcukrářem Alexandrem Bodeaux. Rozměry formy: 275 x 175...

PERFOROVANÝ RÁFEK - ČTVEREC Kvalitní perforovaný nerezový ráfek na pečení tartaletek. Lze bezpečně vložit do mrazáku nebo trouby. Zajišťuje rovnoměrné pečení. Jsou...

KAŠTANY CELÉ VAŘENÉ Celé vařené vakuově zabalené kaštany. Ideální na použití v cukrařině či kuchařině.

KNIHA FILES BY RAMON MORATÓ Kniha předního světového cukráře s komplexním pohledem na cukrařinu a čokoládu. Najdete zde 15 kapitol, kde se autor zabývá například...

KNIHA GASTRO BY ANTONIO BACHOUR Kniha od světoznámého šéfcukráře Antonia Bachoura. V knize objevíte 52 unikátních receptů tohoto cukráře, přehledně rozdělných do 3...