Želatina
Plátková želatina Ewald-Gelatine ve výhodném 1kg balení. Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky želatiny můžete použít do studené i teplé kuchyně. Použití želatiny na dorty, ovoce, krémy, Mousse a další cukrářské výrobky.
Želatina v prášku
V nabídce máme i vepřovou a hovězí želatinu SOSA a RIFLEX POWDER želatinu v prášku pro výrobu neutrální želatiny. Potravinářská želatina v prášku je vhodná k potření povrchů ovocných dortů. Výsledkem je jasná a průhledná želatina - která udrží Vaše výrobky déle svěží a čerstvé.
Želatina ve spreji
Neutrální želatina ve spreji. Díky použití spreje se Vám podaří rovnoměrnější a tenčí nános želatiny. Výsledkem je jasná a průhledná želatina - která udrží Vaše výrobky déle svěží a čerstvé. Fresca Frutta ušetří až 45% želatiny.
Nejprodávanější
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                    PLÁTKOVÁ ŽELATINA - 12 ks Neutrální, bezbarvá a 100% živočišná vepřová želatina v plátcích. Plátky necháte nejdříve nabobtnat ve studeně vodě,...
 
                                                                                                                                                                                    SLEVA - PASTRY TEXTURA NATUR ALG - přírodní želírující látka - MIN. TRVANLIVOST 30.09.2025 Natur Alg je přírodní želírující látka neutrální chuti....

 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
            