ISOMALT
Cukr vhodný na tvorbu dekorací.
Použití:
Na pánvi isomalt rozehřejte při 150°C, hmota se začne vařit. Opatrně nalijte do požadovaných tvarů, či forem.
Po rozpuštění je...
SOSA - NATUR EMUL
Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem.
Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách.
Částečně rozpustné v tucích, rozpustný v kapalinách....
PROESPUMA COLD
Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena.
Rostlinného původu.
Barva: bílý prášek
Dávkování: 50-100g/kg
Použití:...
SOSA TEXTURA AGAR- AGAR
Textura Agar- agar se používá jako želatina.
Je vyráběna z různých druhů řas (červených).
Textura je výjimečná schopností želírovat i při pokojové...
KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - V PRÁŠKU
Bílý prášek rozpustný v kapalinách.
Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu....
TEXTURA GRACILA GEL
Želírující látka rostlinného původu k dosažení krémové textury.
Želíruje pomalu.
Není označována jako aditivum (E), je vyrobena z...
SOSA PROSORBET 100 COLD NATURAL
Základ pro přípravu sorbetů a zmrzliny za studena - stačí přidat příchuť - pasta / ovoce a cukr.
Směs stabilizátorů, emulgátorů a technických cukrů....
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Soubory cookies jsou využívány i pro personalizovanou reklamu Google Ads a Seznam Sklik. Podmínky ochrany a zpracování osobních údajů naleznete zde.