Želatina, textury a cukry, Strana 2

Nejprodávanější

PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
PLÁTKOVÁ ŽELATINA 12ks
Skladem
Kód: 9520
 
38 Kč
Návrh%20bez%20názvu 6
PASTRY GLUKÓZA TEKUTÁ 200g
Skladem
Kód: 300400
 
37 Kč
PASTRY KADAYIF NEW - KŘUPAVÉ NITKY 100g
 
79 Kč
bily prasek h
PASTRY AGAR 50g
Skladem
Kód: 300486
 
67 Kč
Návrh%20bez%20názvu 6
 
50 Kč
bily prasek h
 
63 Kč
Crunchy%20Decoration%20PailleteFeuilletines LR
PASTRY DRCENÝ BISQUIT 500g
Skladem
Kód: 300578
 
305 Kč
bily prasek h
PASTRY DEXTRÓZA 500g
Skladem
Kód: 300394
 
135 Kč
bily prasek h
KUKUŘIČNÝ ŠKROB 400g
Skladem
Kód: KAT00001
 
49 Kč
68 položek celkem
PASTRY PROESPUMA COLD 50g
57 Kč

PASTRY PROESPUMA COLD Proespuma cold je stabilizátor, se kterým můžete připravit pěnu za studena. Rostlinného původu. Barva: bílý prášek Dávkování: 50-100g/kg...

Kód: 302978
145145frutek
230 Kč

FRUTEK - ZAHUŠŤUJÍCÍ POSYP Zahušťující posyp na ovoce. Frutek má jedinečnou schopnost zadržet šťávy v ovoci, čímž zabrání rozmočení korpusů a...

Kód: 145145FRUTEK
L9xdi8UA
Novinka
39 Kč

PME - GLYCERIN Potravinářský glycerin. Glycerin je nepostradatelný pomocník v moderní cukrařině. Pomáhá udržet vlhkost v krémech, korpusech, fondánu i polevách,...

Kód: GL200
HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM 750g
818 Kč

HOVĚZÍ ŽELATINA 220 BLOOM Neutrální a bezbarvá a 100% živočišná hovězí želatina. Želatinu můžete použít do studené i teplé kuchyně. 220 Bloom (zlatá). Chuť:...

Kód: 48655 VAL
PROESPUMA HOT 500g
810 Kč

PROESPUMA HOT Proespuma hot je stabilizátor pro přípravu efektu pěny za tepla. Barva: Bílý prášek Dávkování: 50-100g/l  

Kód: 48658 VAL
PASTRY SORBITOL 50g
49 Kč

PASTRY SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol, díky jeho vlastnosti vázat vodu, lze také použít při výrobě pralinek pro...

Kód: PASTRYSORBITOL
kokoscukr
124 Kč

KOKOSOVÝ CUKR 400g Kokosový cukr je skvělou alternativou k běžnému bílému cukru. Oproti klasickému cukru obsahuje cenné látky a je výživný Má jemnou...

Kód: BIOKOKOSCUKR
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ VEGETAL GELLING 50g
123 Kč

TEXTURA VEGETAL GELLING Želírující látka rostlinného původu. Textura je směsí karagenanu a karubinu. Želíruje od teploty 60°C. Vzhled: bílý jemný...

Kód: 302077
SLEVA - SOSA ŽELATINA VEPŘOVÁ INSTANGEL 500g - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 02.08.2025
Akce
620 Kč –29 %
439 Kč

SOSA ŽELATINA VEPŘOVÁ INSTANGEL - MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST 02.08.2025 Vepřová želatina s Bloomem 180. Barva: Bílý prášek Dávkování: 30-60 g/kg za studena...

Kód: 38734-1
r2ceitwd
128 Kč

SLEVA - PASTRY TEXTURA NATUR AGRUM - přírodní vláknina - MIN. TRVANLIVOST 31.10.2025 Textura Natur Agrum je přírodní zahušťující textura nahrazující škroby,...

Kód: 303371
Novinka
156 Kč

ALMECO CUKR GRANULOVANÝ NEROZPUSTNÝ Charakteristicky tvarovaný cukr. Vyrobený z granulovaného extra bílého cukru navhlčením, stlačením, drcením a zráním....

Kód: A2516
1 121 Kč

SOSA XP POTATOWHIP (BRAMBOROVÝ PROTEIN) Bramborový protein v prášku, bez zápachu. Ideální jako náhrada vaječných bílků. emulgační, pěnivý a fixační...

Kód: 44180 VAL
SOSA TEXTURA AGAR- AGAR 500G
1 655 Kč

SOSA TEXTURA AGAR- AGAR Textura Agar- agar se používá jako želatina. Je vyráběna z různých druhů řas (červených). Textura je výjimečná schopností želírovat i při pokojové...

Kód: 41296 VAL
NATUR EMUL SOSA emulgátor 500g
1 021 Kč

SOSA -  NATUR EMUL Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Částečně nahrazuje tukovou složku v potravinách. Částečně rozpustné v tucích, rozpustný v kapalinách....

Kód: 48645 VAL
762 Kč

SOSA PROSORBET 100 COLD NATURAL Základ pro přípravu sorbetů a zmrzliny za studena - stačí přidat příchuť - pasta / ovoce a cukr. Směs stabilizátorů, emulgátorů a technických cukrů....

Kód: 48665 VAL
KYSELINA CITRONOVÁ 1kg
449 Kč

KYSELINA CITRONOVÁ (CITRIC ACID) - V PRÁŠKU Bílý prášek rozpustný v kapalinách. Kyselina (okyselovadlo), může nahradit při přípravě citronovou šťávu....

Kód: 41333 VAL
r2ceitwd
Akce
350 Kč –20 %
279 Kč

SLEVA - PASTRY TEXTURA NATUR ALG - přírodní želírující látka - MIN. TRVANLIVOST 30.09.2025 Natur Alg je přírodní želírující látka neutrální chuti....

Kód: 303395
PASTRY TEXTURA ŽELÍRUJÍCÍ GRACILA GEL přírodní 50g
138 Kč

TEXTURA GRACILA GEL Želírující látka rostlinného původu k dosažení krémové textury. Želíruje pomalu. Není označována jako aditivum (E), je vyrobena z...

Kód: 303180
SOSA ŽELATINA VEPŘOVÁ INSTANGEL 500g
620 Kč

SOSA ŽELATINA VEPŘOVÁ INSTANGEL Vepřová želatina s Bloomem 180. Barva: Bílý prášek Dávkování: 30-60 g/kg za studena Použití Želírování

Kód: 38734
PCB SORBITOL 1kg
446 Kč

PCB SORBITOL Bílý prášek vhodný jako umělé sladidlo i zahušťovadlo. Sorbitol díky jeho vlastnosti vázat vodu lze také použít při výrobě pralinek pro...

Kód: 060624
doprava
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz